Ervaringen van cliënten

Psycholoog EindhovenPsycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke. Er was meteen een klik.

Ineke liet mij inzien waarom ik bepaalde patronen had ontwikkeld en ze nog steeds hardnekkig vasthield. Ze leerde me hoe ik meer ontspannen in het leven kon staan. Bij haar voelde ik me welkom, begrepen en veilig.

Natuurlijk was het soms lastig om aan mezelf te werken en waren er mindere momenten, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ze in mij geloofde. Ineke luisterde naar wat ik nodig had in plaats van een kant-en-klaar pakket op me toe te passen.”

Contact met Ineke
>Eindhoven TherapiePsycholoog Eindhoven – Marjo

5 / 5 sterren –
“Ik was mijn vertrouwen in therapeuten kwijt, maar ben op aanraden van een collega naar Marjo gegaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ze heeft me enorm geholpen met mijn problemen”

Contact met Marjo
Therapie EindhovenPsycholoog Eindhoven – Maria

5 / 5 sterren –
“Ik voelde me snel vertrouwd bij Maria als mens en als hulpverlener. Ik heb gelukkig zoveel over mezelf geleerd. Dank hiervoor.”

Contact met Maria
herapie Eindhoven-VeldhovenPsycholoog Eindhoven – Barbel

5 / 5 sterren –
“Mijn ervaring met Bärbel is dat dat ze een gedegen en brede vakkennis heeft, en deze op een opvallend natuurlijke manier wist in te zetten bij de begeleiding en ondersteuning van mijn proces.

De samenwerking met haar voelde veilig, compassievol, integer en gelijkwaardig. Bovendien heeft ze een fijn gevoel voor humor :-).

Wat mij bij andere therapeuten niet, of slechts gedeeltelijk gelukt is lukte samen met haar wel: het ontwarren van een aantal moeilijke (en deels onbewuste) patronen uit mijn heden én verleden waardoor ik nu een veel helderder en krachtiger manier verder kan.

Dus jazeker: Ik raad deze therapeut aan.”

Contact met Bärbel
Therapie EerselPsycholoog Eindhoven – Karin

5 / 5 sterren –
“Ik heb de gesprekken met Karin als erg prettig ervaren. Ze voelde me goed aan en wist de vinger op de zere plek te leggen, precies waar dat nodig was!”

Contact met Karin
Therapie ValkenswaardPsycholoog Eindhoven – Anne-Marie

5 / 5 sterren –
“Anne Marie is een therapeute met een groot inlevingsvermogen, ervaringsdeskundige, die snel tot de kern komt en er niet omheen draait. Zeker een aanrader om haar te consulteren.”

Contact met Anne-Marie
Therapie HelmondPsycholoog Eindhoven – Bernadette

5 / 5 sterren –
“Bernadette heft mij met veel respect en effectiviteit begeleid na mijn ontslag. Oog voor detail en grote lijnen. Ook persoonlijke behoeften waren snel zichtbaar. Het heeft me veel nieuwe inzichten gebracht.”

Contact met Bernadette
Psycholoog HelmondPsycholoog Eindhoven – Patricia

4 / 5 sterren –
“Toen ik voor de eerste keer bij jou kwam was ik behoorlijk de weg kwijt. Je hebt naar me geluisterd en de juiste vragen gesteld welke richting ik eigenlijk op wilde. Beetje bij beetje heb je me kaarten aangereikt zodat ik mijn navigatie opnieuw kon updaten. Op dit moment ben ik zover dat ik weet wat ik graag wil, maar belangrijker is wat ik absoluut niet wil. Er is nog een hoop werk te verzetten , maar ik kom er wel, dat zegt mijn omgeving ook. Bij deze wil ik je hartelijk danken voor jouw steun in dit proces.”

Contact met Patricia
Therapie HelmondPsycholoog Eindhoven – Helmi

5 / 5 sterren –
“Ik ging maar door en ging maar door totdat ik van totale uitputting in elkaar ben gestort. Ik kreeg het label burn-out van de huisarts.

Had geen enkele energie meer en kon soms uren huilen zonder dat ik precies wist waarom. Ik werd ook angstig om sommige normale dingen te doen buiten de deur en daar kon ik weer van in paniek raken.

Helmi bleef de rustige stabiele en deskundige factor op mijn weg terug naar het leven en naar mezelf. Bedankt voor alle inzichten en de fijne begeleiding.”

Contact met Helmi
Therapie Someren AstenPsycholoog Eindhoven – May

5 / 5 sterren –
“May is betrokken, inlevend, meedenkend. Kan goed de zaken samenvatten, slaat vaak de spijker op de kop! Geeft inzicht in je problemen, biedt oplossingen, stelt je op je gemak. Geeft je het gevoel dat je meetelt.
Kortom, zeer fijne onmisbare therapeut.”

Contact met May